Advies en Consultancy

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende IT vraagstukken.

Wij geven ook gericht advies op het gebied van aanschaf van SnelStart Software. Wij helpen u vervolgens optimaal te werken met SnelStart Software.

Wij bieden de mogelijkheid SnelStart uit te breiden met op maat gemaakte modules, waardoor uw boekhouding volledig geautomatiseerd kan worden, van order tot factuur! Hierdoor kunt u tijd en kosten besparen binnen uw bedrijf.

SnelStart heeft geen eigen consultants in dienst. SnelStart maakt gebruik van ImplementatiePartners. Een ImplementatiePartner biedt toegevoegde waarde door verder te kijken dan de SnelStart Software. Wij zijn op strategisch en organisatorisch niveau een sparringpartner voor u. Een ervaren en kundige ImplementatiePartner denkt met u mee, geeft passend advies en helpt u bij de verbetering van uw bedrijfsprocessen. De doelstelling: uw huidige processen efficiënter en flexibeler inrichten om de constante verandering in de markt en toekomstige wensen volledig te ondersteunen.

Deze dienst is niet gratis. Voor advies en consultancy wordt een tarief in rekening gebracht door de ImplementatiePartner. Vanzelfsprekend betekent een goede afstemming en verdere efficiëntie een besparing voor uw onderneming.

https://www.snelstart.nl/implementatiepartners